Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Καλικαντζαροχωριό 2016



    Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  Ώρα: 10:00-14:00 & 17:30-20:30

Το Καλικαντζαροχωριό ανοίγει τις πύλες του με το καθιερωμένο πλέον Μπαζάρ, στο οποίο συμμετέχουν το 1ο και το 3ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το Μουσικό Σχολείο, η Β Γενικού Λυκείου, η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας, η Εστία «Άγιος Νικόλαος», το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., το Εικαστικό Εργαστήρι, το Κ.Α.Π.Η., Ο Σύλλογος Γυναικών Σερνικακίου, η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φωκίδας και οι Πρόσκοποι.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» μαζί με το Σύλλογο «Φλόγα» θα κάνουν λήψη μυελού των οστών.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανοίγουν και τα σπιτάκια και περιμένουν μικρά και μεγάλα παιδιά για να πλάσουν και να ψήσουν τα κουλουράκια τους, να στείλουν το γράμμα τους στον Αη Βασίλη, να ακούσουν παραμύθια, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, να κάνουν face painting και να γευτούν γλυκές λιχουδιές.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου  Ώρα 19:00-20:00

Το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας σκορπά χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Καλικαντζαροχωριό.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου  Ώρα: 18:00

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας, δημιουργεί χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου  Ώρα: 17:30

Ο Σύλλογος Ξένων Γυναικών «Φίλων» σας προσκαλεί στο Καλικαντζαροχωριό και στην καθιερωμένη του γιορτή, για στολίδια, κατασκευές και λιχουδιές από ολόκληρο τον κόσμο.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου  Ώρα: 18:00-20:00

Πουλιά, Αστέρια και Οδηγοί παίζουν μαζί με όλα τα παιδιά και δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου  Ώρα: 17:30-19:00

Ο Δημήτρης Αποστόλου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πως σώθηκε η Πρωτοχρονιά» με  μαθητές του Εικαστικού-Θεατρικού Εργαστηριού, με είσοδο δωρεάν για όλα τα παιδιά, στο Εικαστικό Εργαστήρι.

Ώρα: 19:30

Τα κορίτσια της Σχολής Χορού της Σύλβιας Βούσουρα μας μαγεύουν με μια μουσικοκινητή παράσταση έκπληξη στο Καλικαντζαροχωριό.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου  Ώρα: 18:00

 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας δημιουργεί το «Άστρο των Χριστουγέννων» παρέα με όλα τα παιδιά και τις ευχές τους.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου  Ώρα: 18:00

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας μας προσκαλεί να στολίσουμε την Ειρεσιώνη, τον πρόγονο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του Καλικαντζαροχωριού.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου   Ώρα: 19:00

Τα Λυκόπουλα της Άμφισσας παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Χριστούγεννα με την κυρία Κρίση», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου   Ώρα: 18:30

Η Ελένη Ιντέρνου και το Ωδείο Άμφισσας παρουσιάζουν ένα χριστουγεννιάτικο σκετς με κάλαντα από το τμήμα της προπαιδικής χορωδίας «Ηχώ», στο Καλικαντζαροχωριό.

Θα ακολουθήσει αποχαιρετιστήριο Party και ανακοίνωση αποτελεσμάτων για το παιχνίδι της Βιτρίνας του Συλλόγου Ξένων Γυναικών «Φίλων».

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου  Ώρα: 17:30

Ο Δημήτρης Αποστόλου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ο Χιονάνθρωπος της Πρωτοχρονιάς», με είσοδο 3 ευρώ, για όλα τα παιδιά, στο Εικαστικό Εργαστήρι.

***  Τα σπιτάκια του Καλικαντζαροχωριού θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 18 έως τις 30 Δεκεμβρίου, εκτός από την ημέρα των Χριστουγέννων (25 Δεκεμβρίου).

*** Το Καρουζέλ και τα υπόλοιπα παιχνίδια περιμένουν μικρούς και μεγάλους στις πλατείες της πόλης για ατελείωτο παιχνίδι