Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Παρουσίαση της Δημ. Βιβλ. Άμφισσας και της Βιβλ. Γ. Γάτου στη ραδιοφωνική εκπομπή "Βιβλιοθήκες στα FM"

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας και η Βιβλιοθήκη Γιώργου Γάτου στην εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου του Ηρακλείου Αττικής : "Βιβλιοθήκες στα FM" την Παρασκευή 16-12-2022 και ώρα 17.00.

Συνομιλούμε με την Αλίκη Παυλίδου, Βιβλιοθηκονόμο που εργάζεται σε βιβλιοθήκη Νομικής Εταιρείας και τη Σοφία Καλλία, Βιβλιοθηκονόμο στη  Βιβλιοθήκη Γιώργου Γάτου - Παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας. Αναφορά θα γίνει για όλες τις βιβλιοθήκες των Δελφών καθώς και για τη βιβλιοθήκη  του Γιώργου Γάτου. @Anthi Baliou Anthi Katsirikou Sofia Kallia  Έφη Κανλή Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης ΕΕΒΕΠ AGLIS Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής

 

*Προλάβαμε να μιλήσουμε μόνο για τις βιβλιοθήκες της Άμφισσας. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να συζητήσουμε και για τις υπόλοιπες.

Η παρουσίαση είναι διαθέσιμη στο link: Βιβλιοθήκες στα fm

      

H εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή «Βιβλιοθήκες στα FM» της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου κοντά σας μέσα από τη φιλόξενη συχνότητα του Επικοινωνία 94 FM Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής.

Επιμέλεια–Παρουσίαση: Ανθή Κατσιρίκου, Φρόσω Παυλίδου

Με σημείο αναφοράς το πολύπλευρο έργο που επιτελούν οι βιβλιοθήκες μας, ως ζωντανοί μορφωτικοί και κοινωνικοί οργανισμοί, φορείς ελεύθερης & δημοκρατικής μεταλαμπάδευσης γνώσης, πληροφόρησης, αξιών, αναδεικνύουμε τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στη προώθηση της δια βίου μάθησης, στον πολιτισμό, στην κοινωνική συνοχή καθώς συνεισφέρουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών και στην ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών.

Με εκλεκτούς προσκεκλημένους, παρουσιάσεις βιβλιοθηκών, βιβλιοθηκονομικά δρώμενα, νέα/ειδήσεις για τις βιβλιοθήκες μας (εκδηλώσεις, δραστηριότητες, προγράμματα, υπηρεσίες) προτάσεις για τον πολιτισμό, ζωντανές συνδέσεις συνεχίζουμε για 10η συνεχή χρονιά κάθε Παρασκευή από τις 17:00 -18:00 το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, της επιστήμης, του πολιτισμού με οδηγό τις βιβλιοθήκες μας.

Συντονιστείτε στον Επικοινωνία 94 FM!

Καλή ακρόαση!