Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Καλοκαίρι 2023 - ενημερώσεις και φωτογραφίες από τις δράσεις του Ιουνίου.

 Οι δράσεις μας απευθύνονται σε παιδιά που έχουν τελειώσει την Α' τάξη του δημοτικού σχολείου.
 Όσα παιδάκια ήρθαν τα οποία θα πάνε στην πρώτη τάξη μπορούν να παρακολουθήσουν τις δράσεις:
  •  Τρίτη 27 Ιουνίου «Γίνομαι συντάκτης εφημερίδας» με την Ευαγγελία Αποστόλου
  • Δευτέρα 03 Ιουλίου – «Θεατρικό παιχνίδι» με την Πάτυ Καρλιαύτη.
και οι δύο 10:00-12:00 στο χώρο της Βιβλιοθήκης 

Στη δράση της Τρίτης 04 Ιουλίου "Ο κόσμος της φωτογραφίας" με τον Ηλία Μασσάρο θα παρακολουθήσουν όσα παιδιά έχουν ηλικία από 8 ετών και πάνω.

 
----------------------
-------------------------------

Σήμερα ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές δράσεις της βιβλιοθήκης. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν αθρόα και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι ως το τέλος των δράσεων.
 Βρεθήκαμε από τις 10:00 έως τις 12:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άμφισσας και ο αρχαιολόγος Γιώργος Αγιαμαρνιώτης παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Από τη Νύμφη Άμφισσα στη Λενιώ της Χάρμαινας: οι γυναίκες μιας λαμπρής πόλης». 









Τρίτη 27 Ιουνίου συνεχίζουμε με τη δράση: "Γίνομαι συντάκτης εφημερίδας" με την Ευαγγελία Αποστόλου












Τετάρτη 28 Ιουνίου, σήμερα με τη βοήθεια του υπεύθυνου στα ΓΑΚ Άμφισσας, κ. Δημήτρη Παλούκη  και του δ/ντή του Γυμνασίου Άμφισσας, κ. Γιάννη Κολιαβά, ταξιδέψαμε με τριήρη ως την αρχαία ελληνική αποικία "Εμπόριο" στην Καταλωνία της Ισπανίας. 









Συνεχίζουμε, Πέμπτη 29 Ιουνίου η ημέρα του παιχνιδιού, μαζί με τη Σοφία Καλλία και τη Βαλεντίνη Ζώτου μάθαμε πολλά για το παιχνίδι αλλά παίξαμε ακόμα περισσότερο!!! 















Παρασκευή 30 Ιουνίου, πόσα εξαιρετικά πράγματα μάθαμε από τον γεωπόνο Γιώργο Σκόκα, όχι μόνο για τον κύκλο του νερού, αλλά και για τα ηφαίστεια, τους παγετώνες, τους σεισμούς... κι αν είχε κι άλλη ώρα, θα μας έλεγε άλλα τόσα!